Bereikbare schilderijen voor thuis of in de werkomgeving
 

Kunstaanbod en -onderwijs

 

Kunstschilderes en docente Rens Hoekstra uit Akkrum(Friesland)

Ik nodig je graag uit om kennis te maken met mijn acryl- en olieschilderijen en daag je uit om bij mij te ontdekken dat er (onvermoede) creatieve talenten in jou sluimeren. Laat je inspireren door dit filmpje en bezoek me op 23, 24 en 30 september en 1 oktober 2017 tijdens mijn open atelier dagen  of maak direct een afspraak.

Informeer naar mijn schilderlessen en creatieve workshops voor beginners en gevorderden, groepen en bedrijven. Ik bied die aan in Akkrum (Friesland) en op locatie. Je profiteert van mijn jarenlange ervaring als docent en beeldend kunstenaar en zult me leren kennen als een docent die haar cursisten individueel begeleidt zonder daarbij de sfeer in de groep uit het oog te verliezen. 

TIP  Ga direct naar mijn schilderijen en mijn cursus- en workshopaanbod door op een van de zwarte knoppen links van mijn foto te klikken. Bij voorbeeld op  "De Primeur"  of op de gelijknamige knop links om mijn laatste werk te zien. Voor meer schilderijen klik op:   "Bekijk mijn werk" ( 6 categoriën) etc.  Gebruik de overige zwarte balkjes om door de rest van de website te wandelen.  Ik vernieuw deze site tenminste elke maand. 

Bekijk mijn CV   Algemene Voorwaarden  Bezoek mijn Facebook

Moarns ier

(Verkocht werk)